Trimite un articol

Ai un articol sau un set de informatii care ai vrea sa apara pe incasamag.ro/blog?

Acceptam materiale trimise de cititori si le publicam cu placere daca acestea sunt pe aceeasi linie editoriala cu articolele noastre. Va multumim!

Propunerile de articole, materiale sau multimedia vor fi trimise pe adresa:

incasamag@gmail.com

CATEVA PRECIZARI

Toate materialele vor fi editate si ajustate sa corespunda din punct de vedere editorial cu linia blogului. Daca doriti ca informatiile trimise de Dvoastra sa ajunga sa fie publicate va aducem la cunostinta cateva sfaturi:

  1. articolele trebuie sa fie de regula intre 300 si 1.000 de cuvinte, insa orice material mai amplu trimis va fi luat in considerare. cekle sub 300 de cuvinte insa nu pot fi publicate.
  2. este recomandat sa includeti si fotografii, materiale video sau multimedia. In cazul fotografiilor acestea sa nu fie mai mult de 12, iar marimea lor sa fie de maxim 900k si minim 560 px latime
  3. Materialele sa fie verificate ortografic si gramatical in limitele bunului simt, cele care nu corespund nu vor fi publicate.
  4. Va rugam sa scrieti materialele la persoana a 3-a.
  5. Fiti siguri ca ati inteles linia si stilul nostru editorial asa incat materialele trimise sa aiba mari sanse sa fie publicate.

 

Succes si asteptam cu mare interes articolele si materialele Dvoastra!