Spatiul limitat de depozitare este o problema intalnita in orice bucatarie, iar necesitatea pentru ordine nu lipseste nici aici. Pentru asta e nevoie de cat mai multe compartimente, dulapioare , dar si cutii si borcanase in care sa depozitam bunatatile, mirodeniile si alimente de baza ca faina, orezul sau zaharul. Nicio gospodina careia ii place sa gateasca cu stil nu isi doreste sa vada pungi de hartie si pliculete cu condimente imprastiate peste tot, asadar cea mai buna alternative este sa le depozitam in diferite recipiente si cutii special create pentru asta. Cu ajutorul unor cutii de depozitare reusim sa mentinem o bucatarie ordonata si sa aducem un plus de culoare printre ustensilele din metal si seturie de vase monocrome.

Daca optam pentru modele originale cu un design aparte, putem cu usurinta reda personalitatea si stilul unei bucatarii. Multi designer si retaileri din domeniu ne imping sa ne amuzam in timp ce pregatim masa si recomanda colectii de borcanase si cutii cu diferite mesaje, in culori la moda si inscriptionate cu font-uri indraznete.

Si bucataria ta poate trece printr-un make-over scapand de dezordine cu ajutorul cutiilor de depozitare. Iata cat de mult schimba niste rafturi animate si ordonate o intreaga bucatarie.

cutii depozitare (1) cutii depozitare (2) cutii depozitare (3) cutii depozitare (4) cutii depozitare (5) cutii depozitare (6) cutii depozitare (7) cutii depozitare (8) cutii depozitare (9) cutii depozitare (10) cutii depozitare (11) cutii depozitare (12) cutii depozitare (13) cutii depozitare (14)

3,708 Responses